Serveis

Serveis que s’adapten a les necessitats del teu negoci.
Perquè no tots necessitem la mateixa cosa , i no tots som iguals

En el meu dia a dia, treballo amb professionals molt diferents.

Contable_Barcelona

Aquesta és la solució que proposo.
Seré qui m'adapti a tu

Seré el teu assessor personalitzat

Gestor_Barcelona

Aquests són alguns dels serveis amb els que ajudo als meus clients diàriament

Asesoría_fiscal_Barcelona

Comptabilitat

Fiscalitat

Asesoría_contable_Barcelona
Servicios_de_contabilidad_Barcelona

SERVEIS LABORALS

El meu compromís amb tu

A la majoria de les empreses tan sols els preocupa «complir »

Complir amb les seves obligacions fiscals i oblidar tota la resta.

No obstant això, no s’adonen que, mínimament gestionant alguns coneixements fiscals, serien capaços de prendre decisions molt més profitoses per als seus negocis, multiplicant els seus beneficis.

Si vols puc ajudar-te a prendre consciència i a ensenyar-te quins factors poden millorar el rendiment del teu negoci.

Si no pots ara mateix, i el que necessites és un assessor urgentment, també m’agradaria ajudar-te.

Escriu-me i digues-me les teves necessitats. Estic segur que junts podem aconseguir que la comptabilitat deixi de ser un obstacle en tu.

Asesor_autónomos

Preguntes freqüents

Els serveis son totalment personalitzats, per tant no puc establir un preu fix, ja que dependrà en cada cas particular i de les necessitats específiques de cada client.

Hi ha qui només necessita una ajuda bàsica o consultar dubtes concrets, hi ha qui necessita que passi més temps amb el seu negoci i per tant el preu augmentarà.

Depenent de les teves necessitats específiques, prepararé un pressupost a mida per a tu amb un preu mensual tancat . No et preocupis, si veiem que després d’un temps hem de d´ajustar-ho , ho farem.

Si necessiteu ajudar a organitzar la facturació, revisar i presentar els impostos bàsics, posat en contacte amb mi i et mostraré com portar la comptabilitat bàsica per al teu negoci.

Normalment, es defineix un preu fix mensual que cobreixi totes les possibles necessitats i consultes. Aquest preu no disminueix ni s’incrementa un cop acordada per ambdues parts.

Aquesta quota fixa s’acordarà segons els serveis, temps i necessitats de cada professional i es revisarà almenys dues vegades a l’any.

Si en algun moment necessitem ampliar o reduir els serveis, ho parlarem.

Pots fer les teves a través de correu electrònic tr o Whatsapp sempre que ho necessitis

Les trucades telefòniques les atendre tant com sigui possible. Si estic ocupat en el moment, et trucaré de nou tan aviat com pugui.

Entenc que si m’estàs trucant ha de ser perquè és important i entenc que pot estar fora de l’horari comercial.

Només estic demanant als meus clients una mica de sentit comú. Si és una cosa que pot esperar, si us plau deixa´m un missatge.

Intento visitar els meus clients i estar en contacte amb ells regularment. Crec que la relació ha de ser sempre col • laborativa entre els dos costats perquè les coses vagin bé.

No obstant això, si no estàs a Barcelona , però les teves necessitats no requereixen la meva presència i podem treballar a distància, posat en contacte amb mi i veurem com puc ajudar-te.

Escriu-me un missatge a través del meu [formulari de contacte] o si ho prefereixes, deixa’m el teu número de telèfon o truca’m al mòbil que trobaràs a la meva pàgina de contacte.

Si estàs a Barcelona, aniré al teu negoci per conèixer-te i prendre junts un cafè. Si no, et trucaré tan aviat com sigui possible perquè puguis dir-me com puc ajudar-te.

Serveis de comptabilitat, fiscalitat i serveis laborals per a autònoms, emprenedors i pymes que vulguin viure més tranquils delegant les seves finances.

Scroll to Top