SER JO, SER CBASSESSORS

SER JO, SER CBASSESSORS

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

En aquest primer post , volia dedicar-lo a vosaltres, no començar amb actualitat informativa , lleis , etc … Si més no, vull mostrar-vos tot l´esforç que he dedicat a crear CBassessors i mostrar-me tal i com soc. Un Assessor diferent.

Soc Carlos Benavente , assessor fiscal i comptable, que després d´un gran esforç he començat aquest projecte amb el mes petit gran somni fet realitat.

Des-de  CB Assessors, pretenc ser el vostre company de viatge juntament amb vosaltres i el vostre negoci. Amb la meta experiència i les meus serveis. Amb el mes compromís d´estar al vostre costat sempre que sigui necessari.

Aquest camí, no ha estat fàcil. Deixar-ho tot per comentar de 0 . Però és el que sempre he volgut . Dedicar-me 100% als meus clients sense limitacions Ser jo, ser CBassessors.

Quan vaig decidir crear aquest projecte , havia de crear la mesa pròpia web. Un món desconegut per a mi des de l´altre costat i que sense professionals del medi no hagués estat possible . És per això que tina que estar immensament agraït a Daniel Massó i a Klikart (Ainara Burgaña) pel seu gran treball I especialment a Noèlia Pacheco .Sense ella aquest projecte no hagués estat possible , per tot el seu treball i per ser abans de tot una gran persona . M´emporto un trosset de tu , ja ho saps !!!!

Des-de aquest apartar us aniré informant de les novetats més importants i temes que us puguin interessar . Així que us dono la benvinguda a CB assessors i espero que aviat ens puguem conèixer.

Carlos Benavente

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Scroll to Top